• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Rodfrugter med røget hamburgerryg og sennepssauce

7. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Husmandskost fra de gode gamle dag, men i en moderne udgave.
Frisk og mættende ret med få kalorier
Køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
600g bov eller hamburgerryg i skiver (meget gerne en rest)
600g kartofler
500g grøntsager, gerne rodfrugter
4 dl. Vand
2 spsk. Timian, hakket
1 tsk. salt
1½ dl. Cremefraiche 18%
¾ dl sød, grov og stærk sennep
2 spsk. Timian hakket
2 knsp. Salt

Start med at skrælle kartofler og rodfrugter

Skær dem i mindre stykker
Kom det hele i en gryde, og hæld vand ved

Tilsæt timian og salt, kog under låg ca. 10 min.
Skær kødet i skiver, læg kødet oven på rodfrugterne

Kog yderlige ca. 5 min.
Rør cremefraiche og sennep sammen

Tilsæt timian, og smag til med salt
Server bov og rodfrugter med sennepssaucen
Pynt med den resterende timian.
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Rodfrugter med røget hamburgerryg og sennepssauce
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Gæstemiddag ”Nytår 2020”
Next Post: Panini med skinke og avocado »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme