• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Panini med skinke og avocado

13. januar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

En hurtig lille snack fra Italien, mætter og smager godt, hurtig at tilberede
Køkkenet kalder

Ingredienser:
2 stk. rugbrød i skiver
1 stk. Philadelphia Leigh
2 stk. Skinke i skiver
1 stk. avocado
Sennepsdressing:
1 stk. æggeblomme
½ dl. Olie, neutral
½ spsk. Sennep, grov
½ spsk. Citronsaft
Salt og peber

Rør alle ingredienserne til sennepsdressingen sammen,
til en homogen masse

Smør brødskiverne med philadelphia, læg skinken ovenpå

Dryp med lidt sennepsdressing og skær avocadoen i tynde skiver
Læg skiverne på skinken og dryp igen med lidt sennepsdressing
Smør den anden brødskive med philadelphia og læg den øverst
med osten nedad

Læg dem i toaster/paninimaskinen til brødet er sprødt og osten er smeltet
(evt. under grillen i ovnen)

Det er tid til servering

Dagens frokost, Panini med skinke og avocado, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Frokost

Previous Post: « Aktuelle madplan for uge 2
Next Post: Samsø Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 on the Foodie Pro Theme