• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kyllingefilét i pikant sauce med ovnkartofler og rødbedefritter

12. februar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

En god gedin hverdagsret med kylling, grøntsager og ost,
den er nem at lave. Sund og mon ikke alle vil kunne lide
denne milde og runde smag af kylling, og osten der ligger
som en mild undertone i hele retten.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
500g kyllingbryst
½ -1 tsk. paprika
½ -1 tsk. hvidløgspulver
Salt
1 spsk. Olie
400g kartofler
300g gulerødder
2 -3 kviste timian
1 tsk. paprika
1 tsk. hvidløgspulver
Salt
1 spsk. Olie
1 pk. Pikantost, Buko 200g
2 – 3 dl. Minimælk/madlavningsfløde
Evt. jævning

Strat med at skylle og rense kartofler og gulerødderne
Skær begge del i mindre stykker

Vend det i olie, timian, paprika, hvidløgspulver og lidt salt i et ildfast fad

Sæt fadet i ovnen på 180gr. varmluft i 35 – 40 min.
Skær kylling brystet over i 2, skær riller langs kylling brystet

Krydr med paprika, hvidløgspulver og salt.

Varm en pande op, tilsæt lidt olie og steg dine kyllinger
De skal gennemsteges ved svag varme, læg evt. et låg på panden

Når kylling brystet er gennemstegt, fjernes det fra panden
Smelt pikantosten til sovsen på panden, rør mælk/fløde i
Jævn sovsen efter behov med lidt maizena udrørt i koldt vand.

Læg det hele sammen i fadet med kartofler og hæld sovsen over
Drys evt. med lidt hakket persille.
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Kyllingefilét i pikantsauce med ovnkartofler
og rødbedefritter. Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften, Fjerkræ

Previous Post: « Pizza Calzone
Next Post: Medister i svøb med rød/lilla coleslaw »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme