• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Medister i svøb med rød/lilla coleslaw

12. februar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Stegt medister og rødkål er jo en rigtig lækker klassiker.
Her er den i en ny og velsmagende udgave, nem at gå til og så uden sovs
Det bliver den jo ikke ringere af.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
600g kartofler, skrællet elle skrubbede
1 tsk. salt
500g medisterpølse
1 spsk. Honning
60g serrano skinke i tynde skiver
200g kvark eller skyr
½ spsk. Dijonsennep
½ spsk. Honning
200g spidskål, rød, fintsnittet
2 stk. æbler i tern
3 spsk. Tranebær, tørrede
Evt. lidt ristede græskarkerner

Start med at skære kartoflerne i tern ca. 1×1 cm.

Læg dem i et ildfast fad og drys med salt
Pensl medisterpølsen med honning og vikl serrano skinke omkring

(sæt evt. nogle tandstikker i, til at holde på skinken)
Læg medisterpølsen ovenpå kartoflerne og steg midt i ovnen

Ca. 25 min. ved 200gr. alm. Ovn

Vend skyr, sennep og honning sammen i en skål

Snit spidskålen fint, hvis du syntes at kålen er for hård i bidet, så blancher
den et par min. i kogende vand, og slyng kålen hel tør bagefter.

Bland spidskål, æbler og tranebær i senneps-kvarken

Pynt evt. med græskarkerner
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Medister i svøb med rød/lilla coleslaw
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Kyllingefilét i pikant sauce med ovnkartofler og rødbedefritter
Next Post: Lammeburger med aubergine og ost »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme