
Lammeburger med aubergine er en anderledes burger med inspiration
Fra det græske køkken. Opskriften er nem at lave, og så smager
resultatet helt fantastisk.
Køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
500g hakket lammefars
1 fed hvidløg
1 tsk. Mynte, tørret
2 spsk. Olivenolie til stegning
1 stk. aubergine
4 skiver Emmentaler Toast slices
4 spsk. Olivenolie til stegning
2 stk. tomater
½ dl. Tomatketchup
1 stk. rødløg
100g frisk spinat eller salatblade
4 stk. burgerboller
Start med at pille hvidløget og hak det fint

Bland hvidløg med olie og tørret mynte

Form bøffer af farsen og vend dem eller smør dem i krydderolien,

Steg bøfferne på en pande med moderat varme 2 – 3 min. på hver side,
alt efter tykkelse

Skyld auberginen og skær den i skiver

Steg dem i olie på panden i 3 – 4 min. på hver side, til de er gyldne

Skyl tomater, og skær dem i skiver, pil løget, og skær det i ringe
Skyl og tør spinat/salaten, lun bollerne i ovnen

Flæk bollerne, og saml dem med ketchup smurt på bollernes skæreflade,
spinat/salat, lammebøf, ost, aubergine, tomat, løg og remoulade,
evt. frisk mynte
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Lammeburger med aubergine og ost
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar