• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Lammeburger med aubergine og ost

12. februar 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Lammeburger med aubergine er en anderledes burger med inspiration
Fra det græske køkken. Opskriften er nem at lave, og så smager
resultatet helt fantastisk.
Køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
500g hakket lammefars
1 fed hvidløg
1 tsk. Mynte, tørret
2 spsk. Olivenolie til stegning
1 stk. aubergine
4 skiver Emmentaler Toast slices
4 spsk. Olivenolie til stegning
2 stk. tomater
½ dl. Tomatketchup
1 stk. rødløg
100g frisk spinat eller salatblade
4 stk. burgerboller

Start med at pille hvidløget og hak det fint

Bland hvidløg med olie og tørret mynte

Form bøffer af farsen og vend dem eller smør dem i krydderolien,

Steg bøfferne på en pande med moderat varme 2 – 3 min. på hver side,
alt efter tykkelse

Skyld auberginen og skær den i skiver

Steg dem i olie på panden i 3 – 4 min. på hver side, til de er gyldne

Skyl tomater, og skær dem i skiver, pil løget, og skær det i ringe
Skyl og tør spinat/salaten, lun bollerne i ovnen

Flæk bollerne, og saml dem med ketchup smurt på bollernes skæreflade,
spinat/salat, lammebøf, ost, aubergine, tomat, løg og remoulade,
evt. frisk mynte
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Lammeburger med aubergine og ost
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Frokost

Previous Post: « Medister i svøb med rød/lilla coleslaw
Next Post: Aktuelle madplan for uge 7 »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 on the Foodie Pro Theme