
En super nem og hurtig pastaret med kylling. Kan maget nemt blive
blive familiens favorit pastaret. Lys og let.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (2 pers.)
150g Pasta, fx skruer eller penne
vand til at koge pastaen i
2½ tsk. salt til vandet
300g Kyllinge bryst
10g flydende fedtstof
1 dl. Madlavnigsfløde
150g ærter, frost
1 fed hvidløg i tynde skiver
½ tsk. groft salt
150g grønne asparges
25g parmesanost, fintrevet
1 dl. Basilikum blade
Lidt revet parmesanost og kværnet peber på toppen
Start med at sætte vandet over til pastaen i en gryde
kog pastaen ca. 10 – 11 min. til den er mør, dog uden at være blød

tag et par dl. Kogevand fra og lad pastaen dryppe af i et dørslag.
Skær aspargesene i mundrette stykker

Riv parmesanost fint

Skær kyllingefiléterne i 2 cm. Brede strimler

tilsæt fedtstoffet i en sauterpande og lad det blive gyldent

brun kødet i ca. 2 min.

tilsæt fløde, 1 dl. Kogevand, ærter, hvidløg og salt

Bring retten i kog ved kraftig varme og under låg
Tag låget af panden og tilsæt asparges, den afdryppede pasta og

revet parmesan. Kog pastaretten under omrøring i ca. 1 min.
Tag panden af varmen, vend basilikumblade i og smag til.
Server retten med det samme med et drys af revet parmesanost og
friskkværnet peber på toppen
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Italiensk pastaret med kylling, asparges, parmesanost og basilikum
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar