• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Bøf sukiyaki med stegt salat/kål og jasmin fuldkornsris

14. april 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Denne her ret, et en lidt fordansket udgave af bøf sukiyaki, hvor retten her er
tilberedt på forhånd. Ordets betydning, Sukiyaki er et måltid, der samler hele bordet.
Meningen er nemlig, at man selv tilbereder sin egen mad, mens man sidder omkring
bordet, med andre ord er der lagt op til social dining og hygge blandt gæster.

Køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
500g oksekød i tynde skiver/strimler
2 stk. Peberfrugter, røde
2 spsk. Olie
1½ dl. Sukiyaki-sauce elle Teriyaki-sauce
1 stk. icebergsalat eller kinakål
½ tsk. salt
3 dl. Ris, jasmin fuldkornsris

Start med at koge risene efter anvisning på pakken

skær kødet i tynde strimler

fjern kernerne fra peberfrugterne, og skær dem i tynde strimler
steg kødet i flere omgangen i lidt olie i wokken

Til de er brunet let

peberfrugtstrimlerne sauteres i wokken

bland kød og peberfrugt og hæld sukiyaki-saucen over, sæt det til side

Skær icebergsalaten i både

steg bådene på begge sider i lidt olie, krydr med salt

varm kødet op og server med icebergsalat og ris

Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Bøf sukiyaki med stegt salat/kål
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Spaghetti Puttanesca
Next Post: Blomkålsgratin i Princess airfryer »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme