• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Tirsdagskylling med appelsin og coleslaw af rodfrugter

15. februar 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

Kylling er en nem middagsret og noget af det nemmeste at gå til. Bare sæt
det i ovnen – og så er middagen næsten lavet.
coleslaw af rodfrugter er en eksplosion af vitaminer og farver, en fryd for øjet
og ganen, tilligemed er det sundt.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. kyllingelår med rygben
1½ tsk. timian
1 stk. appelsin
1 fed hvidløg
flagesalt og peber

Start med at skylle appelsinen og hak timian groft. Riv skallen på
appelsinen, og skær appelsinen i både.
læg kyllingestykkerne i et ildfast fad, gnid kyllingestykkerne med timian
appelsinskal, salt og peber. Pres appelsinsaft over kyllingen
læg appelsinbådene i bunden af fadet og læg kyllingen ovenpå
steg kyllingen sprød og mør i ca. 30 – 40min. ved 180gr i ovn/Airfryer, varmluft.

Coleslaw:
100g æble
100g selleri
100g rødbeder
100g gulerødder
1 stk. granatæble, kernerne
4 spsk. basilikumolie
salt og peber

Riv æbler og rodfrugter på et råkostjern

bland det hele sammen i en skål. Halver granatæblet og tag
kernerne ud, undgå at få de hvide hinder med, bland
granatæblekernerne i salaten med basilikumolie
smag til med salt og peber
klar til servering med et godt stykke madbrød

Dagens tallerken, Tirsdagskylling med appelsin og coleslaw af rodfrugter
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Råsyltede rabarber
Next Post: Sønderjyske frikadeller med Sønderjysk stuvede hvidkål »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme