![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0405k-56-11-405.jpg)
Lækre og nemme ovnbagte kyllingelår, vendt i sprød knas lavet af knuste cornflakes
med smag fra paprika og chili, dertil en lækker ærtesalat med groft brød.
Køkkenet kalder
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0393k-56-11-393.jpg)
Ingredienser: (2 – 3 pers.)
6 stk. kyllingeunderlår
1 stk. æg
2 dl. Cornflakes, gerne fuldkorn
1 tsk. paprika
¼ tsk. stødt chili
1 tsk. salt
peber
Ærtesalat:
300g ærter optøet
1 stk. Rødløg, finthakket
2½ dl. A38, eller lign.
1 spsk. Citronsaft
1 tsk. Akaciehonning
salt og peber
Start med kyllingelårene
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0394k-56-11-394.jpg)
fjern skinnet fra kyllingelårene
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0395k-56-11-395.jpg)
Pisk ægget sammen, kom cornflakes i en plastpose og knus dem groft
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0397k-56-11-397.jpg)
bland dem med paprika, chili, salt og peber
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0396k-56-11-396.jpg)
Vend kyllingelårene i æg og derefter i cornflakes
Læg lårene på en bageplade med bagepapir og steg dem ved 200gr.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0398k-56-11-398.jpg)
midt i ovnen i 40 – 45 min., til de er gennemstegte
kyllingelår med knas kan serveres med f.eks. ærtesalat og groft brød.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0404k-56-11-404.jpg)
Ærtesalat:
lad ærterne optø nogle timer, gerne i køleskab
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0399k-56-11-399.jpg)
rør A38-dressingen med citronsaft, honning og krydderier
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0400k-56-11-400.jpg)
smag dressingen til.
Vend løg og ærter i dressingen
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0401k-56-11-401.jpg)
Smag til, evt. med ekstra krydderi eller citronsaft
til ærtesalaten på køl til serveringen.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0402k-56-11-402.jpg)
Det er tid til servering.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/03/DSC_0410k-56-11-410.jpg)
Dagens tallerken, Kyllingelår med knas, ærtesalat og groft brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar