• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kyllingelår med knas, ærtesalat og groft brød

1. april 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Lækre og nemme ovnbagte kyllingelår, vendt i sprød knas lavet af knuste cornflakes
med smag fra paprika og chili, dertil en lækker ærtesalat med groft brød.

Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 – 3 pers.)
6 stk. kyllingeunderlår
1 stk. æg
2 dl. Cornflakes, gerne fuldkorn
1 tsk. paprika
¼ tsk. stødt chili
1 tsk. salt
peber

Ærtesalat:
300g ærter optøet
1 stk. Rødløg, finthakket
2½ dl. A38, eller lign.
1 spsk. Citronsaft
1 tsk. Akaciehonning
salt og peber

Start med kyllingelårene

fjern skinnet fra kyllingelårene

Pisk ægget sammen, kom cornflakes i en plastpose og knus dem groft

bland dem med paprika, chili, salt og peber

Vend kyllingelårene i æg og derefter i cornflakes
Læg lårene på en bageplade med bagepapir og steg dem ved 200gr.

midt i ovnen i 40 – 45 min., til de er gennemstegte
kyllingelår med knas kan serveres med f.eks. ærtesalat og groft brød.

Ærtesalat:
lad ærterne optø nogle timer, gerne i køleskab

rør A38-dressingen med citronsaft, honning og krydderier

smag dressingen til.
Vend løg og ærter i dressingen

Smag til, evt. med ekstra krydderi eller citronsaft
til ærtesalaten på køl til serveringen.

Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Kyllingelår med knas, ærtesalat og groft brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John



Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Ovnstegt kyllingelår med Broccolisalat
Next Post: Gæstemiddag ”påske” 2021 »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme