• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Medisterpølse med løgsauce

30. november 2020 by John Frøslev 3 kommentarer

Selv feinschmeckere kan med god samvittighed sætte tænderne i
medisterpølsen, når den er lavet efter denne krydret opskrift.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
300g Hjemmelavet Medisterpølse, krydret
200g løg
Flydende fedtstof og olie til at stege i
4 spsk. Ketchup
2 – 3 tsk. karry
1 spsk. Oksefond
Salt, peber og cayennepeber
300g kartofler
Purløg

Start med at skrubbe kartoflerne og skær dem i både
Vend dem i lidt olie og krydr med salt og peber

Skære løg i fine strimler

Brunes let i 2 spsk. Flydende fedtstof i ca. 5 min. ved middel varme

Ketchup og karry blandes godt
Smag til, må godt være ret stærk

4 spsk. Tilsættes til løgene
Tilsæt 2 dl. Vand
Fonden røres i og det hele bringes i kog og småkoger uden låg i 5 min.

Medisterpølsen steges i 2 spsk. Olie i 5-6min. ved middel varme,
på begge sider

Saucen smages godt til med salt, peber og cayennepeber
Anrettes sammen med medisterpølsen
Drys snittet purløg over
Serveres med kartoffelbåde
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Medisterpølse med løgsauce, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Pebernødder til diabetiker
Next Post: Andesteg langtidsstegt med rødkål, brunede kartofler og sauce »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme