• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kylling i wok med edamamebønner og Peanutbutter sauce

12. oktober 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Eksotisk kylling i wok, en nem og hurtig middagsret at tilberede og
Som smager vanvittig godt og med en spicy styrke,
som man selv bestemmer
Køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
400g kyllingefilét eller bryst
200g ægnudler
200g edamamebønner, frost
1 stk. broccoli
3 fed hvidløg
5 cm Ingefær, frisk
½ tsk. karrypasta, rød
1 spsk. Olivenolie
1 ds. Kokosmælk
½ tsk. koriander, stødt
2 spsk. Peanutbutter
1 stk. lime
4 spsk. Fiskesauce
3 stk. forårsløg
30g Cashew nødder

Start med at skære kyllingekødet i mindre stykker
Kog nudlerne efter anvisning på posen
Hæld kogende vand over edamamebønnerne
Del broccolien i små buketter og skær stokke i tynde stave

Hak hvidløg, ingefær fint og svits dem i lidt olie
Tilsæt rød karrypasta, juster det til ens egne smag af styrke
Tilsæt kyllingekødet og brun det på alle sider

Tilsæt broccoli lad det stege et par minutter
Tilsæt kokosmælk og Peanutbutter og saucen røres sammen
Pres saften af limefrugten
Smag til med fiskesauce og limesaft

Tilsæt edamamebønner og nudler
På toppen forårsløg skåret i skrå tynde skiver
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Kylling i Wok med edamamebønner og Peanutbutter
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Skovgryde med kartoffelsne
Next Post: Kalvehjerter i vildtgryde »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme