
Filippinsk hverdags ret med sojasovs, eddike og hvidløg
denne lækre ret er perfekt, når den serveres over ny kogte brune ris
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
4 stk. kyllingelår hele under og overlår
2 spsk. Flydende fedtstof
2 dl. Soya sauce
2 dl. æbleedikke
4 fed hvidløg
1 spsk. Sorte peberkorn
8 stk. laurbærblade
5 spsk. Brun farin
3 dl. Vand
et bundt forårsløg
4 dl. Ris
6 dl. vand
Start med at dele kyllingen i over og underlår, giv skinnet et par snit
så marinaden kan trænge ind i kødet.

blande marinaden til kødet, kom soyasauce, og
eddike, hvidløg i en skål og bland det godt sammen

læg kødet i marinaden og lad det marinerer i mindst 3 time.
gerne 12 timer
Forvarm ovnen til 200gr. varmluft, gerne med grill
Tag kyllingen op af marinaden, brun den af på en pande

(som kan gå i ovnen) eller placer den i et ovnfast fad.
Kog marinaden op med vand, peber, laurbærblade og farin

og hæld den over kyllingen, så skindet stikker op af marinaden
placer kyllingen i ovnen på en rist i midterste rille, og tilbered

i ca. 20 – 25 min. Til kyllingen er gennem tilberedt, og skindet
er lækkert og boblende.
smag saucen til med soya, eddike, og eventuelt mere farin
skyl og snit forårsløg fint, top retten med dem inden servering
server med ris eller pasta.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Filippinsk adobo kylling, brune ris og flüte
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar