• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Italiensk stegt kalvelever med stegte kartofler og salat

11. juni 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Leveren er en stor, rødbrun kirtel som indeholder mange mineraler,
vitaminer og er derfor en værdifuld og sund fødevare.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
500g kalvelever
4 stk. Løg, store
1 bundt Persille
1 glas hvidvin
1 dl. Bouillon
lidt olivenolie
1 – 2 spsk. Smør til stegning
salt og peber
Tilbehør:
stegte kartoffelbåde

Start med at skære løgene i tynde skiver, og steg dem ved

middelvarme på en pande i lidt olivenolie og smør, til løgene

begynder at blive klare. Hak persillen groft, og

drys godt med hakke persille over løgene, skru ned for varmen, og steg

løgene færdig under låg i 10-12 min.

Puds kalveleveren fri for hinder og sener, og skær den i
tynde skiver.
læg løgene over på en tallerken, skru op for varmen, og brun
hurtigt leveren på pande ved kraftig varme med lidt ekstra olie

kom løgene tilbage på panden og bland det hele
tilsæt hvidvin og bouillon, læg atter låget på, og lad retten simre
for svag varme i 2 – 3 min. leveren må endelig ikke få for meget varme

Stegeskyen kan evt. jævnes med lidt maizena til ønsket konsistens

server leveren med stegt kartoffelbåde og en grøn salat.

Kartoffelbåden sættes i ovnen på 175gr i 25 – 30 min.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Italiensk stegt kalvelever med stegte bådkartofler og salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Gammeldaws Rabarbergrød
Next Post: Roastbeef med kold kartoffelsalat og grønt »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2022 on the Foodie Pro Theme