• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kyllingegryde med blomkålsris og mandler

28. oktober 2020 by John Frøslev 1 kommentar

I dag bruger vi kylling, som kan tilberedes på utallige måder.
Kylling med spinat og ost, virkelig lækre kyllingefilét skåret i
tern og blandet med spinat, ost, champignon og toppet med
ristede mandelflager, der tilsammen udgør retten som tager
kejler på ethvert middagsbord.
Køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
2 stk. porrer
1 bakke champignon
1 stk. løg
100g spinat, frisk
1 pk. Kyllingefilét
1 spsk. Flydende fedtstof
1 bæger friskost med chili højst 17% fedt
½ – 1 dl. Minimælk
¼ tsk. chiliflager
50g mandelflager
175g blomkålsris
Salt og peber

Start med at halver løget, og skær det i små tern

Skær porrer og champignon i skiver
Skær kyllingefiléterne i mindre stykker

Svits løg og porrer i fedtstoffet i nogle minutter

Uden at det tager farve
Skru op for varmen og svits kyllingestykkerne til de har fået farve

Tilsæt champignon, spinat, friskost, mælk, og chiliflager

Lad retten simre i ca. 10 min. ved lav varme
Tilsæt evt. mere mælk, hvis du ønsker retten mindre tyktflydende
Smag til med salt og peber
Rist mandelflagerne på en tør varm pande

Drysses over retten lige inden serveringen.
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Kyllingegryde med blomkålsris. Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Torskerognsalat med ærter og majs
Next Post: Øllebrød uden øl, reduceret på kalorie med lækker vaniljecreme topping »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme