• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Torskerognsalat med ærter og majs

25. oktober 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

En lækker frokostret, torskerognsalat og hjemmerøget
svinemørbrad med røræg og purløg, som alle elsker selv
børnene vil være med.
En sund og grov torskerognsalat som kan varieres med
tilbehør og smag
Vælg de grøntsager som du bedst syntes om, som fyld.
Køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
1 ds. Torskerogn
½ stk. citron, saften heraf
2 spsk. Mayonnaise
½ tsk. karry
2 spsk. Cultura eller youghurt naturel
50g ærter, frost
50g majs, frost
1 stk. rødløg, fint hakket

Start med at mose torskerognen med en gaffel

Tilsæt citronsaft, mayonaise og Cultura
Hak løget fint,

Tilsæt fyld og smag til med lidt karry, salt og peber

Anrettes på rugbrød med citronrytter, lidt grønt og tomatskiver
Det er tid til servering.

Dagens frokost, Torskerognsalat og røget mørbrad med røræg og purløg,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Frokost

Previous Post: « Wokgryden Peking med løse ris
Next Post: Kyllingegryde med blomkålsris og mandler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme