• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

One pot gris i kål

20. april 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

Alt i en gryde, nem og hurtig aftensmad og som smager helt fantastisk.
kødet kan skiftes ud med kyllingefilét, kalkunschnitzel, eller oksekød i
stedet for skinkekød, og der kan bruges hvidkål eller savojkål i stedet
for spidskål.
køkkenet kalder.

ingredienser: (2 pers.)
1 stk. porre ca. 130g
½ stk. spidskål ca. 280g
100g gulerødder
350g kartofler, små
200g skinkekød i tern eller stimler
1 spsk. flydende fedtstof
1 tsk. paprika, røget
½ tsk. timian, tørret eller 1 tsk. frisk
1½ dl. Bouillon
salt og peber

pynt:
1 spsk. peanuts

Start med at snitte porre og kål fint

skær gulerødderne i stave eller skiver
skær kartoflerne i halve eller kvarte alt efter størrelsen
skær kødet ud i strimler og svits kødet i fedtstoffet,

tilsæt paprika og porre gulerod og kartofler, og lad det
svitse med i 2 – 3 min.

Kom kål, bouillon, salt og peber i og lad retten simmer

med låg i 12 – 15 min. kartoflerne skal lige netop være
møre. Hak evt. peanuts, og drys dem over retten
det er tid til servering.

Dagens tallerken, One pot gris i kål med hakkede peanuts
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Kimchi-jjiggae Koreansk specialitet
Next Post: Kylling i fad med brune ris »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme