• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Hakkebøf og salat med kold beaernaisecreme

2. november 2022 by John Frøslev Skriv kommentar

Let sommeranretning, man ikke går galt i byen med,
men kan også spises med velbehag på andre tidspunkter
af året.
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers. )

600g kartofler
500g hakket oksekød
olivenolie til stegning
smør til stegning
Salt og peber

Béarnaise creme:
1 dl. Cremefraiche 38%
½ spsk. Bearnaiseessens
1 tsk. Estragon, tørrede
½ tsk. Sukker
½ tsk. citronsaft
salt

Salat:
2 stk. hjerte salater
2 spsk. olivenolie
1 stk. rødløg, lille
1 tsk. æbleeddike
½ tsk. honning
salt og peber
1 spsk. finthakkede frisk estragon

Til servering:
1 håndfuld bredbladet persille

Skrub kartoflerne rene og kog dem møre i letsaltet vand

form kødet til 4 lige store hakkebøffer, krydr med salt og peber

steg dem i olie og smør på en varm pande

i ca. 5 min. på hver side.

Bearnaise creme:
rør cremefraiche sammen med essens, estragon, sukker og
citronsaft og smag til med salt.

flæk hjertesalaterne og pensl med lidt olie på skærefladen

steg salaten på panden ved høj varme, til den falder lidt sammen

ca. 1 min. på hver side.

Anret salaten på et fad. Pil løget, skær det i tynde skiver
og fordel dem over salaten.
rør eddike og honning sammen, tilsæt ca. 1 spsk. oli under

omrøring og rør, til dressingen samler sig. Smag til med salt
og peber og drys med finthakket frisk estragon
hæld dressingen over salaten og server hakkebøffer, kartofler
persille og beaernaisecreme.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Hakkebøf og salat med kold beaernaisecreme
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Kunstige fugle med kartoffelmos
Next Post: Ingefærkager med nøddedrys »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme