• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Ingefærkager med nøddedrys

15. november 2022 by John Frøslev Skriv kommentar

Ingefær småkager er nu på vej ind i de danske småkage juletraditioner og en skøn
fornyelse til de mange julekager med sin karakteristiske smag vil den blive et hit.

Min opskrift på skønne ingefærsmåkager er dejlig året rundt og de er næsten hvert år
med på min småkage bageliste i juletiden, som en skøn og krydret småkage.

De har en frisk lidt skarp ingefærsmag, som jeg er helt vild med og så er disse
ingefærsmåkager samtidig både lidt sprøde og lidt seje i konsistensen.
køkkenet kalder

DSC 56-14-463
Ingredienser:
100g smør
75g sukker
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kardemomme, stødt
1 tsk. ingefær, stødt
1 tsk. fintrevet appelsinskal
1 spsk. Sirup, lys
150g hvedemel
1 tsk. bagepulver

Start med at piske smørret sammen med sukker og vaniljesukker

DSC 56-14-464
tilføj kardemomme, ingefær, fintrevet appelsinskal og sirup
bland nu massen sammen med mel og bagepulver.

DSC 56-14-465
Røres nu godt sammen

DSC 56-14-467
Når dejen er godt æltet sammen, formes den til to lange pølser

DSC 56-14-470
pres dejpølserne flade, rul dem ud i en tykkelse på ca. 4mm og

DSC 56-14-471
skær dem ud i mundrette bidder

DSC 56-14-472
Pensl dem med lidt pisket æg og drys med hakket nødder/mandler

DSC 56-14-480
bag på bagemåtte i ca. 8 min. på 170gr. midt i ovn

DSC 56-14-475

DSC 56-14-481
køler af på risten
klar til servering.

DSC 56-14-482
Dagens småkage, Ingefær kage med mandler og et godt krus kaffe
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Bagværk

Previous Post: « Hakkebøf og salat med kold beaernaisecreme
Next Post: Ribbensteg med risnudler (Bun Heo Quay) »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme