• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Krydrede frankfurter med sur/søde tomater og spaghetti

22. juni 2022 by John Frøslev Skriv kommentar

En Frankfurter er en tynd parboiled pølse lavet af rent svinekød i et en tarm fra gris.
Smagen opnås ved en metode til rygning ved lav temperatur. Til normalt brug koges
pølsen ikke; de opvarmes i varmt vand i kun omkring otte minutter for at forhindre,
at skinnet sprænger.
køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
4 stk. Frankfurter ( a’ ca. 90g maks. 10% fedt)
4 stk. tomater
1 stk. rødløg
½ stk. rød chili
½ dl. balsamico, rød
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
friskkværnet peber

Tilbehør:
150g spaghetti
200g broccolibuketter
evt. Romenesko sauce

Start med at tænde for ovnen på 225g
skær tomaterne i tern.

Pil løget og skær det i både
Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint

læg tomater, løg og chili i et ovnfast fad.

tilsæt balsamico, sukker, salt og sort peber og

vend rundt.

Skær pølserne i tykke skiver og læg dem i fadet

med tomatsalaten, tilbered midt i ovnen ca. 20 min.

Kog pasta og broccoli efter anvisningen på posen.

server pølser og tomater med pasta og broccolibuketter
klar til servering.

Dagens tallerken, Krydret frankfurter med sur/søde tomater og spaghetti
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Poussiner på reden
Next Post: Frikadeller med salat og hjemmebagt rugbrød »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme