• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Grill – Pølser med sprøde peberfrugter, kartofler og creme fraiche

13. juli 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Stegte hvidløg og peberfrugter giver et ungarsk touch til kartofler og pølser.
Vælg gerne pølser med lidt ekstra krydderi.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (2 pers.)
4 stk. pølser, fx frankfurter eller knækpølser
300g kartofler, små
1 tsk. salt
2 spsk. Olivenolie
1 stk. gul peberfrugt
1 stk. rød pebersnack
2 fed hvidløg
2 spsk. Hakket persille
Tilbehør:
2 dl. Cremefraiche 18%

Start med at sætte ovnen på 250gr.

skrub kartoflerne og skær dem i mundrette stykker

vend dem med salt og 1 spsk. Olie i et ovnfast fad
beklædt med bagepapir.
bag kartoflerne midt i ovnen ca. 20 min.
rør nogle gange undervejs.

Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i strimler

pil hvidløgene, og skær dem i skiver.

steg peberfrugter og hvidløg i 2 spsk. Olie ca. 5 min. vend persille i

Steg pølserne hele vejen rundt ca. 5 min.

bland kartofler og stegte peberfrugter, og server med

pølser og cremefraiche, evt. et stykke groft brød
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Grillet pølser med sprøde peberfrugter, kartofler og creme fraiche
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften, Gris

Previous Post: « Pastasalat med røget mørbrad
Next Post: Kinesiske kødboller med fuldkornsris og kål »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme