Stegte hvidløg og peberfrugter giver et ungarsk touch til kartofler og pølser.
Vælg gerne pølser med lidt ekstra krydderi.
køkkenet kalder.
Ingredienser: (2 pers.)
4 stk. pølser, fx frankfurter eller knækpølser
300g kartofler, små
1 tsk. salt
2 spsk. Olivenolie
1 stk. gul peberfrugt
1 stk. rød pebersnack
2 fed hvidløg
2 spsk. Hakket persille
Tilbehør:
2 dl. Cremefraiche 18%
Start med at sætte ovnen på 250gr.
skrub kartoflerne og skær dem i mundrette stykker
vend dem med salt og 1 spsk. Olie i et ovnfast fad
beklædt med bagepapir.
bag kartoflerne midt i ovnen ca. 20 min.
rør nogle gange undervejs.
Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i strimler
pil hvidløgene, og skær dem i skiver.
steg peberfrugter og hvidløg i 2 spsk. Olie ca. 5 min. vend persille i
Steg pølserne hele vejen rundt ca. 5 min.
bland kartofler og stegte peberfrugter, og server med
pølser og cremefraiche, evt. et stykke groft brød
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Grillet pølser med sprøde peberfrugter, kartofler og creme fraiche
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar