• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Pastasalat med røget mørbrad

8. juli 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Årstiden for gode mættende salater er nu. Denne pastasalat er fyldt med
oliven, små krydrede tomater, rucolasalat og tynde skiver af varmrøget mørbrad.
Dressingen er lavet med basilikumpesto, der giver en rigtig god smag til pastaen.
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
250 – 300g kogte pastapenne eller lign.
1 stort bund rucolasalat
15 små cherrytomater
1 stk. rød peberfrugt
2 spsk. Sorte oliven
200g varmrøget mørbrad
1 tsk. basilikum pesto
1 spsk. Vineddike
2 spsk. Olivenolie
1 spsk. Koldt vand

Kog pastaen i rigeligt vand tilsat 1 spsk. Olie og salt, i ca. 9 – 12 min.
kom pastaen i koldt vand umiddelbart efter kogningen.

Skyl pastaen så den er let fugtig,

bland den med skyllet rucolasalat, tomater i

kvarte og peberfrugter i tynde strimler,

samt de sorte oliven.

Skær kødet i tynde skiver på skrå og bland dem i.

Pisk pesto med eddike og tilsæt olie lidt ad gangen. Pisk til sidst koldt vand i.
Dryp dressingen over salaten
Vend salaten ved servering

Det er tid til servering

Dagens tallerken, Pastasalat med røget mørbrad, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Hakkebøffer i folie med hasselbagt kartofler og salat
Next Post: Grill – Pølser med sprøde peberfrugter, kartofler og creme fraiche »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme