• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Specie Hakkebøf med tomatbulgur salat

11. juli 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

Bøfferne bliver velsmagende og saftige med hakkede rødbeder
sennep og kapers. Giver dem også et ekstra løft med lækkert
persillesmør med hvidløg.
køkkenet kalder,

Ingredienser: (4 pers.)
600g hakket oksekød
10 skiver syltede rødbeder
1 spsk. dijonsennep
3 spsk. kapers
6 stk. æggeblommer
2 tsk. salt
friskkværnet sort peber
1 spsk. olie

Persillesmør:
½ potte persille
100g smør, blødt
1 fed hvidløg
½ tsk. salt
friskkværnet sort peber

Tomatbulgur:
4 dl. Bulgur
5 dl. Vand
1 stk. hønsebouillonterning
1 knsp. Gurkemeje
1 fed hvidløg, knust
1 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
500g tomater
50g soltørrede tomater
2 stk. forårsløg
1 tsk. citronsaft
1 tsk. salt
friskkværnet sort peber

Start med at skære rødbederne i små tern

rør en fars af alle ingredienserne bortset fra olie

form 4 eller 6 stk. bøffer, og hak dem på begge

sider med en kniv. Steg bøfferne i olie, ca. 3 min.
på hver side

Hak persillen, og bland den med smør, knust

hvidløg, salt og peber. Smør æggebægre med

lidt olie, og læg små stykker plastfilm i

Fyld æggebægrene med smørret, og lad det
stivne i køleskabet, tag det ud, og læg den på

de varme bøffer før serveringen, så smørret smelter.

Bring vand i kog med bouillonterning, gurkemeje
hvidløg, olivenolie og salt.

tilsæt bulgur i, og kog 2 min. træk gryden fra varmen
læg låg på, lad den stå og køle af ved stuetemperatur
ca. 20 min. til den er mør. Halver tomaterne eller skær
dem i mindre stykker, skær soltørrede tomater og
forårsløg i fine strimler, bland alle ingredienserne til
salaten. Smag til med citronsaft, salt og peber.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Specie Hakkebøf med tomat/bulgur salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Kylling i grøn karry med jasminris
Next Post: Chicken Katsu Sauce, sprød kylling fra Japan »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme