• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kylling i grøn karry med jasminris

5. juli 2023 by John Frøslev 1 kommentar

Hurtig og nem thai ret, som ingen tid tager for at lave denne
lækre og smagfulde thai karry. En favorit blandt hurtige thai retter
til både weekender og travle hverdage.
køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
300g kyllingbryst
1 stk. Peberfrugt, rød og stor
½ stk. alm. aubergine
1 ds. Bambusskud i strimler eller skiver
2 spsk. olie, neutral til stegning
1 spsk. Grøn karry paste
400 ml. kokosmælk
4-5 stk. lime blade, skåret i stimler
1 spsk. palmesukker eller alm. sukker
2 spsk. fiskesauce
1 håndfuld thai basilikum (kan undlades) tilsættes til wokken
lige før serveringen.

Tilbehør:
jasminris
frisk thai bird chili

Start med at skære kødet ud i fine skiver

skær peberfrugten i stimler

skær auberginen i mindre både

tag en wok eller gryde og varm den godt op, tilsæt olien

tilsæt grøn karry paste
tilsæt kokosmælk
tilsæt kyllingeskiverne
lad wokken eller gryden nu stå og simre i ca. 5 – 7 min.
tilsæt bambusskud, peberfrugt, auberginer, og lime blade
tilsæt palmesukker eller alm. sukker, fiskesauce og thai basilikum
smag til mes salt peber eller fiskesauce

tag wokken fra varmen og server med varme jasminris
det er tid til serveringen.

Dagens tallerken, Kylling i grøn karry med jasminris
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ

Previous Post: « Tonkatsu schnitzel med spidskålsslaw og ris
Next Post: Specie Hakkebøf med tomatbulgur salat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme