
Kombinationen af hvidkål stegt varsomt med fedtstof og sirup
lagt i lag med oksefars giver en pragtfuld smag til kål-lasagnen
om med rosmarin-yoghurten som tilbehør. Kan fryses.
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
45g grødris
1½ dl. Minimælk
800g hvidkål
3 spsk. Flydende fedtstof
3 spsk. Mørk sirup
500g hakket oksekød
3 stk. æg
2 spsk. Plukkede timianblade
1 spsk. Salt
sort peber
2 dl. Kalvebouillon
Rosmarinskyr:
3 dl. Skyr 0,2%
1 fed hvidløg
½ øko citron, revet skal
1 spsk. Rosmarin, finthakket
¾ tsk. salt
sort peber
Start med at skylle risene, og kog dem under låg i mælken

til en tyk grød, ca. 20 min. Lad afkøle

skær kålen i stykker og steg den i flydende fedtstof ca. 5 min.

under omrøring, hæld sirup over til sidst.
sæt ovnen på 150gr. Rør hakket kød, risengrød, æg og timian sammen

smag til med salt og sort peber.

Læg fars og hvidkål lagvis i et ildfast fad, læg kål nederst

derpå fars o.s.v.

slut af med kål øverst

hæld kalvebouillon ved, tilbered midt i ovnen ca. 1time og 15 min.
Rør skyr med knust hvidløg, citron og rosmarin, smag til med

salt og sort peber

Det er tid til servering

Dagens tallerken, Kål-lasagne med oksekød og rosmarinskyr
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar