• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Forloren mørbrad

18. januar 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

Fra den anden side sundet, Sverige er denne opskrift hentet. Nu findes der et utal
af opskrifter på forloren mørbrad, mere eller mindre vellykket. Denne her er let
og hurtigt at fremstille og så smager den helt vanvittigt godt.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (2 pers.)
300g flæskefars
1½ spsk. Aromat
1 stk. rød peber
2 stk. skalotte løg
7 stk. champignoner
2 spsk. olivenolie til stegning
3 spsk. smør
2 dl. Cremefraiche 18%
3 dl. Fløde
lidt timian stilke, efter smag

Start med at komme farsen og aromat i en skål

Bland farsen godt

form farsen til en rulle og rul den ind i bagepapir

og læg den i fryseren i 3 – 5 timer

skær peberfrugten ud i strimler, det samme med

skalotteløg og champignoner

brun de strimlede grøntsager let i olivenolie

skær farsrullen i ca. 1 cm. tykke skiver

og brun dem hurtigt på stegepanden, på begge sider

læg dem i et ildfast fad, med grøntsagerne over

Bland cremefraichen med fløden og hæld det

over grøntsagerne, læg nogle små kviste frisk
timian over
sæt det i ovnen på 225 gr. i ca. 15 min.
klar til servering.

Dagens tallerken, Forloren mørbrad med salat og Ciabatta brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften, Gris

Previous Post: « Bulgogi koreansk paprikagryde med ris
Next Post: Singapore-gryde med gyldne ris og salat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme