I dag prøver vi en Koreansk hverdagsret med kimchi og nudler, en hurtig ret, at lave
når man først har lavet sin Kimchi (kan også købes færdiglavet), den er som sådan
også hurtig at lave, men der går et par dage før den er spiseklar, så lav kimchi ’en
først så er der hurtigt middagsmad på bordet.
køkkenet kalder
Ingredienser: (4 pers.)
250g Nudler, gerne udonnudler
200g Kimchi
4 stk. æg
140g bacon
2 stk. forårsløg
2 spsk. smør
2 spsk. soja- sauce
2 spsk. sesamfrø
1 spsk. neutral olie
Start med at skære forårsløgene i tynde ringe
sæt vand over varmen til at koge nudlerne i – følg anvisning på pakken
rist sesamfrø på en tør pande og lad dem køle af, gem til senere
skær bacon i strimler og derefter i tern ca. 1x1x1 cm, steg dem i en
wok uden de bliver sprøde.
Tilsæt nudler, kimchi, forårsløg, smør og soya i wokgryden
lad det stå ved svag varme, så ingredienserne kan tage smag af hinanden
spejl æggene i lidt neutral olie, blommerne skal være flydende
anret med spejlæg på toppen og drys de ristede sesamfrø ud over retten
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Koreansk ret med udonnudler og kimchi
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar