• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Nakkekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost

24. oktober 2024 by John Frøslev Skriv kommentar

Nu går vi Sverige i bedene og serverer kød, sauce og kartofler
med lidt tyttebær. Tyttebær er et let bittert, sødt bær, som ikke
er syltetøjsagtigt, men kun pikant som tilbehør til retten.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
4 stk. svinekoteletter
salt og peber
Smør og olie til stegning
3 dl. Hønsebouillon
1 dl. Mørk øl
50g myseost/messmør i skiver eller smørbar
1 dl. Fløde
½ spsk. Maizena
lidt brøndkarse eller timian
Tyttebær marmelade
ca. 1 kg. Kartofler

Start med at sætte kartoflerne over og koge
drys koteletterne med salt og peber, og

steg dem ca. 3 min. På hver side i smør

og olie. Tag dem af panden og hæld bouillon
og øl på panden. Lad bouillon og øl koge op,

og lad så osten smelte i skyen under omrøring.
rør fløden jævnt med maizena, og rør det i

saucen, når osten er smeltet. Rør rundt til
saucen er jævnet, og smag til med salt og peber.

Server koteletterne med kartofler, sauce,
brøndkarse/timian og tyttebærmarmelade.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Nakkekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Myseost – Messmør
Next Post: Aktuelle madplan for uge 44 »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme