• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Rejer i marinade med Asiatisk salat

17. april 2025 by John Frøslev Skriv kommentar

DSC 56-19-627

En lækker opskrift på krydret asiatisk salat med rejer. Skøn salat fyldt med en
masse smag fra marinaden og de forskellige grøntsager. Perfekt som en
frokostanretning eller som aftensmaden, serveret med et godt madbrød til.
køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
1 tsk. Stødt spidskommen
½ tsk. Stødt koriander
½ tsk. Stødt paprika
1 tsk. Salt og lidt peber
1 tsk. Sukker
2 dl. Yoghurt, græsk
1 stk. lime, saft
1 fed hvidløg, rebet
1 tsk. Ingefær, friskrevet
1 tsk. Jalapenos, hakket
250g rejer, drænet vægt

Salat:

1 bk. Blandet salat eller feldsalat
2 stk. gulerødder
100g sukkerærter
1 stk. rød peberfrugt
1 stk. forårsløg, strimlet
1 stk. Mango
2 stk. avocadoer
1 håndfuld salte peanuts.

Start med at blande marinaden sammen i en skål. Hvidløg og ingefær
skrælles og rives på et rivejern. Jalapenos drænes og hakkes.

Bland det hele sammen. Kom de drænede rejer i og vend det rundt.
stil det på køl imens salaten klargøres.
skyl salaten og kom den på et stort fad/skål
skær grøntsagerne ud i strimler og kom dem over salaten. Gem lidt som

du kan toppe salaten med efter at rejerne er kommet på.
Hæld de marinerede rejer og marinade over salaten halvvejs, og slut


med ekstra friske grøntsagsstrimler


top til sidst med avocadoen og de salte peanuts, som gerne må være
hakke en smule.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Asiatisk salat med rejer i spicy marinade og brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften, Frokost

Previous Post: « Gæstemiddag “Tafelspitz”
Next Post: Kaper-kuskens gullasch (Fiakergulasch) »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme