• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Mørbradbøffer i fad med cremet fløde-tomatsauce med kartoffelsne

21. marts 2021 by John Frøslev Skriv kommentar

Mørbradbøffer er en gammel klassiker indenfor kategorien “mormormad”.
Her dog tilsat en cremet fløde-tomatsauce og med bløde løg.
Køkkenet kalder

Ingredienser: (3 – 4 pers.)
1 stk. svinemørbrad
1 spsk. olie
150g bacon, i tern
2 stk. Løg, store
300g champignon
1 stk. porre
1 ds. Hakkede tomater
1 dl. Hakket persille
1 tsk. Salt groft
Peber, friskkværnet
1 tsk. paprika
1 dl. Madlavningsfløde
50g revet ost

Start med at skære mørbraden i ca. 2 cm tykke skiver

Brun dem i olien ved høj varme og læg dem i et ildfast fad

Skær løgene i tynde ringe og steg dem på panden fra mørbradbøfferne

Krydr med salt og peber og steg løgene

Til de er gyldne og bløde, tag dem af panden
Rist baconternene, skær porren i ringe og skær champignonerne i kvarte
Svits porre og champignoner sammen med baconen, til det får lidt farve

Tilsæt tomater, persille, salt og peber, og bring saucen i kog
Fordel de bløde løg over mørbradbøfferne

Rør fløden i, hæld saucen over mørbraden og drys med revet ost

Gratineres i ovnen ved 225gr i 20 min. og serveres med kartoffelsne
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Mørbradbøffer i fad med cremet fløde-tomatsauce og
kartoffelsne. Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Stegt flæsk i ovn med kartofler, og persillesovs
Next Post: Thai Fish Cakes (Fiskefrikadeller) »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme