• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Soyakogte Spareribs med hvidkålsalat og ris

20. april 2021 by John Frøslev 1 kommentar

Vi Danskere er helt pjattede med spareribs på grill, og det ser man jo nok hos de fleste
hen over sommeren.
Her er en Tai- inspireret opskrift på spareribs, som kan laves hele året rundt.
både på grill og i køkkenet i ovnen eller i arifryeren nemt, lækkert og hurtigt

Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
4 stk. spareribs, gris
1 dl. Kinesisk soya
1 dl. Vand
90g Sukker/Sukrin
1 spsk. Ingefær, frisk og finthakket
½ stk. Porre

Tilbehør:
kogt ris og kålsalat

Start med at blande soya, vand og sukker/sukrin i en stor gryde
læg spareribs i gryden

skræl ingefæren og hak den fint, og bland det i gryden
Snit porren på langs og skær den i 1-2cm. lange stykker og bland dem i gryden
Sæt gryden over varmen og kog op. Læg låg på og skru ned for varmen så det simrer

kog cirka 15 min. under låg og derefter 10 min. uden låg, rør i gryden en gang imellem
Tag spareribsene op af gryden og læg dem i et ildfast fad som kan gå i Princessen airfryer

sæt fadet i Princessen midterste rille på 180gr. varmluft i 10 min. vend dem og giv dem
10 min. mere, tages derefter ud og er klar til servering.
kog risene efter anvisning på pakken

Sauce:
Marinaden som spareribsene har kogt i koges lidt ind

smages til med salt og peber
Blend marinaden med stavblenderen

jævn evt. saucen med lidt maizena, saucen skal være ret tynd

Hvidkålsalat:
¼ stk. hvidkålshoved
lidt fint strimlet chili
nogle dråber hvidvinseddike
lidt salt.

Start med at skære hvidkålen i fine strimler
tilsæt lidt salt over kålen og knug saltet ind i kålen, så den smider lidt vand

skyld saltet af og slyng det tørt
tilsæt fint strimlet chili og hvidvinseddike

skyld saltet af og slyng det tørt
tilsæt fint strimlet chili og hvidvinseddike

Dagens tallerken, Soyakogte spareribs med hvidkålsalat og ris
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John





Print opskrift

Skrevet i: Aften

Previous Post: « Fiskefilet paneret i Princess airfryer
Next Post: Frikadeller med stuvet grøntsager og flüte »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme