![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/08/DSC_0309k-56-18-309.jpg)
En ægte original Italiensk opskrift på spaghetti med kødsovs
som smager langt væk af Italien, nem og så står den og passer sig selv.
køkkenet kalder.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/08/DSC_0303k-56-18-303.jpg)
Ingredienser: (4 pers.)
400g spaghetti
400g hakket oksekød
1 stk. løg, stort
salt og peber
1 tsk. sukker
olivenolie
1 dl. Hvidvin
1 ds. Hakkede tomater
revet parmesanost
Start med at lægge kødet i en gryde
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/08/DSC_0304k-56-18-304.jpg)
hak løget og tilsæt det til gryden med kødet
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/08/DSC_0305k-56-18-305.jpg)
tilsæt salt og peber samt olivenolie (gerne masser
af olie, en italiener vil bruge meget, og det smager
bedre) og tænd for varmen.
rør i gryden mindst i 20 min. til det er brunet godt
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/08/DSC_0306k-56-18-306.jpg)
tilsæt hvidvin, lad vinen dampe af, og tilsæt tomater
og lad det simre i mindst en halv time, gerne længere
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/03/DSC_0125k-56-17-125.jpg)
Jo længere det står og simrer, desto mørkere bliver det i farven
Kog pastaen ”al dente” i rigeligt saltet vand efter anvisning på
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/08/DSC_0307k-56-18-307.jpg)
posen og hæld vandet fra
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/08/DSC_0308k-56-18-308.jpg)
bland spaghettien med kødsovsen. Drys med reven parmesanost.
det er tid til servering.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/08/DSC_0310k-56-18-310.jpg)
Dagens tallerken, spaghetti med kødsovs evt. med revet parmesanost
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar