• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Fiskefrikadeller med blomkålssalat

8. juni 2015 by John Frøslev Skriv kommentar

I dag laver vi fiskefrikadeller af færdig rørt fiskefars fra fiskehandleren.
Noget jeg sjældent gør, men det skulle lige komme an på en prøve. Det er
ikke så tit den fars smager af noget, men kan peppes op med lidt
grofthakket laks, fersk eller røget, lidt flere krydderier, det hjælper altid
på smagen.  

Vi kan ikke komme udenom, at når det er som det skal være, så smager
det jo godt og så med en god remulade, rugbrød og blomkålssalat.
Så er det bare godt.  
Vi skal til den igen.  

Ingredienser.:(3 – 4 pers)  
750 g fiskefars, færdigrørt
50 g smør
½ – 1 dl. raspolie
1 stk blomkål, lille
8 stk basilikum blade, friske
En håndfuld bredbladet persille
4 -5 stilke grønne asparges
1 stk gulerod
2 spsk hvidvinseddike/balsamico
1 spsk. Olivenolie
1 tsk. Sukker
Evt. lidt grøn salat
Salt og peber
Rør først en dressing af olie, eddike, sukker, salt og peber

Hak basilikum og persille fint  
Kom krydderurterne i dressingen  
Lad dressingen stå og trække  
Snit blomkålen meget tyndt, gerne på et mandolinjern  

Guleroden skæres også meget tyndt i skrå skiver  
Asparges i små stykker  
Vend det hele i dressingen og stil skålen til side.

Smag på fiskefarsen  
Tilsæt evt. lidt krydderier til smagen er ok  
Kom 25 – 30 g smør på en pande sammen med ½ dl. Olie  
Varm panden op ved god varme og skrue ned til jævn varme

Med en spiseske sætter du fiskefrikadeller på den varme pande  
Steger ved jævn varme i 5 – 6 min på hver side

Skal steges gyldenbrune og være gennemstegte.  
Så er det tid til servering

Dagens tallerken, Fiskefrikadeller med blomkålssalat, rugbrød og
remulade, velbekomme 
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fisk Tags: Fiskefrikadeller med blomkålssalat

Previous Post: « Røde ribben med æbler, pærer og svesker
Next Post: Brontosaurus Steak (USA Black Angus) med råstegte kartofler, bearnaisesauce og salat. »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2022 on the Foodie Pro Theme