• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Mørbrad med krydderier

2. december 2018 by John Frøslev Skriv kommentar

Med den møre og magre udskæring, som næsten alle kan li’.  
Mørbrad er god både som hverdagsret og til mere festlige lejligheder.
Hvem holder f.eks. ikke af den klassiske opskrift på mørbradgryde.
Kødet kan med fordel marineres i kinesisk soya en time før det tilberedes.
Tilbage til køkkenet

Ingredienser: (3 – 4 pers.)  
1 stk. svinemørbrad ca. 500g
50g smør
1 tsk. Karry eller efter smag
3 tsk. Paprika eller efter smag
Lidt vand
2 spsk. ketchup
200g champignon i skiver
1 stk. peberfrugt, grøn
150g cocktailpølser
½ liter fløde
1 stk. bouillonterning til en liter (Maggi)
Salt og peber
Start med at, afpudse svinemørbraden for sener

Skær mørbraden i tykke skiver  

Brunes på begge sider i smør/olie, tilsæt derefter karry efter smag

Lidt vand tilsættes, derefter lidt paprika, ikke for meget

Tilsæt champignonerne og evt. lidt mere vand. Kødet skal være dækket
Simrer ved svag varme i 35 – 40 min.  
Tilsæt champignon og peberfrugt som er skåret i strimler

Tilsæt fløde og ketchup. Der kan evt. tilsættes lidt ekstra paprika
som er rørt ud i lidt vand  
Tilsæt pølserne  
Der serveres ris, kartoffelmos elle pomfritters til  
Det er tid til servering

Dagens tallerken, Mørbrad med krydderier og kartoffelmos,
Velbekomme  
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Mørbrad med krydderier

Previous Post: « Mango-lime mousse
Next Post: Gæstemiddag “Julen´s Småkagemenü” »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme