• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Squash omelet

11. juni 2018 by John Frøslev 1 kommentar

En omelet er som en tærte med sprød bund og skorpe, og et mere
flydende indre. Hovedingrediensen er æg. Den kan fyldes med
grøntsager, kød, skinke, bacon og en dessert omelet med syltetøj
og frugt.  

Den kan krydres med salt og peber. Dessertomeletten kan flamberes.
Æggekage laves i en pande smurt med lidt fedtstof og steges tilpas.
Hellere for lidt end for meget  
Køkkenet kalder.

Ingredienser:(2 pers.)  
1 – 2 stk. Squash
2 spsk. Olivenolie
60 g smør
1 fed hvidløg
5 stk. æg
4 skiver bacon, sliced
½ tsk. salt
½ tsk. peber
2 spsk. Piskefløde
2 spsk. Parmesanost, revet

Start med squashen som snittes i meget tynde skiver

(Nemmest på et mandolinjern)  
Varm halvdelen af olien og halvdelen af smørret op i en pande

Sauter squashskiverne i smør/olien til de er gyldne, ca. 5 – 10 min

Tilsæt presset hvidløg og vend rundt  
Løft squashene over på en tallerken og tør panden af  
Pisk æggene med fløde, salt og peber  

Varm 2 pander op, steg baconet gyldent og sprødt

Tilsæt resten af olie/smør til panderne

Når smørret bruser tilsættes æggene og fordeles på de to pander

Rør forsigtigt i panderne med bagsiden af en ske/slev  
Steg omeletten i 1 min. mens panden rystes og hældes  
Vær omhyggelig med at løfte i æggemassen  
Når omeletten er næsten færdig  

Fordeles squashen ovenpå den ene halvdel  
Den anden halvdel lukke hen over squashen

Tag panden fra varmen og drys med parmesan  
Læg låg på panden og lad osten smelte i 2 min.  
Lad omeletten glide over på tallerkenen  
Serveres med grøn salat og evt. brød  
Og det er tid til servering

Dagens tallerken, Squash omelet med salat og groft rugbrød,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Squash omelet med bacon

Previous Post: « Skaftkoteletter med spinat og båndpasta
Next Post: Grøntsagsfad med blomkål, broccoli og squash »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme