• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Skaftkoteletter med spinat og båndpasta

8. juni 2018 by John Frøslev 3 kommentarer

Skaftekoteletter – panerede eller fyldte? Serveret med cremet pasta
eller sprøde grøntsager? I fad eller på grill? Der er mange ting,
du skal tage stilling til, når der er koteletter på menuen.  

Udfordringen bliver ikke lettere af, at den populære spise smage
dejligt uanset hvilken variant, du kaster dig over.  
Køkkenet kalder.

Ingredienser:(2 pers.)
2 stk. skaft koteletter a’ ca. 200g
Salt og peber
1 spsk. Smør/olie
Spinat:
2 stk. skalotteløg
1 fed hvidløg
150 – 200g spinat, frisk
4 stk. gulerødder, små gerne med top
1 stk. Rød peberfrugt
20g parmesan
1½ – 2 dl. Fløde
Lidt cayennepeber
Muskatnød
200g båndpasta, frisk

Start med at tænde ovnen på 200 gr.    
Dup kødet tørt med køkkenrulle  
Krydr med salt og peber, lad det stå i ca. 10 – 15 min

Varm smørret/olie på en pande ved god varme

Brun kødet i ca. 1 min. på hver side  
Læg kødet i et ildfast fad  
Sæt fadet med koteletterne i ovnen i ca. 10 min.

Tag koteletterne af fadet og lad dem hvile lidt på en rist.  
Pil løg og hvidløg fint, vask spinaten grundigt  
Blancher spinaten i ca. 3 min i kogende vand  
Køl spinaten af i koldt vand  
Skær spinaten groft ud i strimler

Riv parmesan osten, stil til side, skal bruges senere

Tilsæt løg, hvidløg og peberfrugt i strimler samt fløde og
kog ved god varme til halvdelen af væsken er tilbage

Tilsæt parmesan ost og rør til stuvningen er tyk. Smag til med
cayennepeber, salt og revet muskatnød.  

Skræl gulerødder, lad lidt af toppen blive siddende  
Damp gulerødder til de er møre, men med bid i  
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.  
Vend pasta og spinat sammen og smag til med salt og peber  
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Skaftkoteletter med spinat, båndpasta og
gulerødder, Velbekomme  
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grill retter, Gris Tags: Skaftkoteletter med spinat og båndpasta

Previous Post: « Schweizerschnitzel
Next Post: Squash omelet »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme