• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Skaftkoteletter med honningstegte grøntsager og edamamehummus

6. september 2019 by John Frøslev Skriv kommentar

Hummus er en klassisk forret og snack fra Mellemøsten bestående
primært af kikært puré med varierende tilbehør. I dag bliver
tilbehøret så, skaftkoteletter med honningstegte grøntsager

Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. koteletter, tykke med skaft
salt og peber
smør/olie til stegning
8 stk. gulerødder, små
200g asparges, grønne
1 spsk. honning, flydende
lidt olie til stegning
salt og peber

Edamamehummus:
50g cashewnødder
200g edamamebønner, frost
1 stk. avocado, moden
et par stilke basilikum
½ stk. citron, øko
salt og peber

Pynt:
lidt grofthakkede cashewnødder
Rød skovsyre

Hummus:
læg cashewnødderne i blød i en skål med koldt vand
i mindst et par timer, tø edamamebønnerne op,
hæld væden fra bønnerne
halver avocadoen, fjern stenen og skrab avocadokødet ud

Blend edamamebønner, cashewnødder, avocado, basilikum
og lidt citronsaft

Med en stavblender til en tyk hummus
smag til med salt, peber og citronsaft
Grøntsager:
Skrub gulerødderne og skær dem evt. igennem på langs
skyl aspargesene og skær rodenderne af

Steg grøntsagerne i olie på en pande, til de er møre, men stadig med bid i
hæld honning over, og lad grøntsagerne karamellisere let på panden

krydr med salt og peber og tag dem af panden
krydr koteletterne med salt og peber

Steg dem i olie/smør på panden i 5 – 7 min. på hver side, alt efter tykkelse
de skal være lige netop gennemstegte, men gerne lidt rosa i midten

Servering: anret en kotelet og en skefuld humus på hver tallerken
fordel grøntsagerne oven på hummussen
drys med grofthakkede cashewnødder over retten og pynt med
skovsyre
klar til servering

Dagens tallerken, Skaftekoteletter med honningstegte grøntsager
og edamamehummus, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris

Previous Post: « Grillstegt okse- bovsteak med blomme – rabarbersalsa
Next Post: Paprikagryde med mørbrad, bacon og cocktail pølser »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme