• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Adobo med svinekød og hvide ris med majs

10. august 2025 by John Frøslev Skriv kommentar

Filippinsk hverdags ret med sojasovs, eddike og hvidløg
denne lækre ret er perfekt, når den serveres over nykogte hvide ris
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
500g svinebryst f.eks. kogestykket
2 spsk. hvidløg, knust
5 stk. laurbærblade, tørrede
4 spsk. eddike, gerne riseddike
1,2 dl. Soyasauce
2 kopper vand
majs
1 spsk. peberkorn, hele
salt efter smag

Start med at blande marinaden til kødet, kom soyasauce, og

hvidløg i en skål og bland det godt sammen

læg kødet i marinaden og lad det marinerer i mindst 1 time.

Varm en gryde op og læg det marinerede kød i gryden, steg et

par min. hæld marinaden med hvidløg i gryden til kødet
tilsæt vand, hel peber, majs og tørrede laurbærblade, og bring

det derefter i kog, lad det simre i 40 min.
tilsæt eddiken og lad det simre i 12 – 15 min.
smag til med salt
serveres rygende varmt

Det er tid til servering

Dagens tallerken, Adobo med svinekød og hvide ris med majs
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John


Print opskrift

Skrevet i: Gris

Previous Post: « Aktuelle Madplan for uge 33
Next Post: Kirsbærfromage »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme