
Filippinsk hverdags ret med sojasovs, eddike og hvidløg
denne lækre ret er perfekt, når den serveres over nykogte hvide ris
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
500g svinebryst f.eks. kogestykket
2 spsk. hvidløg, knust
5 stk. laurbærblade, tørrede
4 spsk. eddike, gerne riseddike
1,2 dl. Soyasauce
2 kopper vand
majs
1 spsk. peberkorn, hele
salt efter smag
Start med at blande marinaden til kødet, kom soyasauce, og

hvidløg i en skål og bland det godt sammen

læg kødet i marinaden og lad det marinerer i mindst 1 time.
Varm en gryde op og læg det marinerede kød i gryden, steg et

par min. hæld marinaden med hvidløg i gryden til kødet
tilsæt vand, hel peber, majs og tørrede laurbærblade, og bring

det derefter i kog, lad det simre i 40 min.
tilsæt eddiken og lad det simre i 12 – 15 min.
smag til med salt
serveres rygende varmt
Det er tid til servering

Dagens tallerken, Adobo med svinekød og hvide ris med majs
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Skriv et svar