• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Sous Vide Vikingkøller med bagte krydret bådkartofler og coleslaw

4. juli 2018 by John Frøslev Skriv kommentar

Nu er det blevet muligt, at købe Sous Vide behandlet udskæringer
af kød i supermarked. Sous Vide-metoden består af, at kødet
vakuumeres med krydderier og fedtstof.
   
Lægges i vandbad som langsomt stiger i temperatur til det du ønsker
kødet skal have når det er færdigtilberedt.   
Efterfølgende giver man det en stegeskorpe på grill eller pande og
man har et utroligt lækkert og meget mørt stykke kød.  
Køkkenet kalder

Ingredienser:(2 pers.)  
2 stk. sous vide grillkøller (spoleben skank)
500g kartofler
1 dl. Olivenolie
1 tsk. paprika
Salt og peber
Hvidløgssalt
200g coleslaw salat
Start med at tænde grillen eller ovnen  
Gril køllerne på direkte varme ca. 6 min på hver side

Vend dem jævnligt I ovnen på 200 gr. i 20 min.  
Skrab eller skræl kartoflerne

Skær dem ud i både, og læg dem i koldt vand ca. 30 min.  
Bland olie og krydderierne sammen  
Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem dryppe af  
Læg dem på et rent viskestykke og dup dem helt tørre  
Kom kartoffelbådene i en stor frysepose eller skål

Tilsæt krydderolien til posen/skålen med kartoflerne  
Ryst posen godt så olien fordeler sig på alle kartoffelbådene  
Fordel kartoffelbådene på en bradepande med bagepapir

Tæt dem i ovnen i ca. 45 min. på 175 gr.  
Når kartoflerne har den ønskede kulør  
Serveres de som tilbehør til Grillet Vikingkøller.

Coleslaw blandes med dressingen og er klar til servering.  
Det er tid til servering

Dagens tallerken. Sous vide vikingkølle med krydret bådkartofler
og coleslaw, Velbekomme.
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Grill retter, Gris Tags: Sous Vide Vikingkøller med bagte krydret bådkartofler og coleslaw

Previous Post: « Stegt Laks med cremet spinat
Next Post: Pandestegt rødfisk a la provencale »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme