• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Sund Svensk Pølseret

17. april 2018 by John Frøslev 2 kommentarer

Svensk pølseret findes der, et utal af variationer af. Smager forrygende
og her med grøntsager som gør det nemt, for børnene at spise grøntsager.
Sundheden afhænger af fedt procenten i pølserne, og om man bruger
fløde på 8% eller piskefløde på 38%, minimælk eller sødmælk det er
fuldstændig op til en selv.  
Vi går i køkkenet.

Ingredienser: (2 pers.)  
4 – 500g kartofler
6 stk. kyllingepølser eller bayerske pølser
1 spsk. Olie
1 stk. løg
1 stk. gulerødder
½ – 1 stk. squash
3/4 spsk. Paprika
1 ds. Tomatpuré, 70g
1 dl. Madlavningsfløde 8%
1½ dl. Mælk, let
Salt og peber
Evt. ½ tsk. karry
1 bdt. Purløg
Skræl kartoflerne og kog dem møre i let saltet vand  
Hæld vandet fra og lad kartoflerne stå og dampe af  
Skær dem ud i mundrette stykker  
Skær pølserne ud i mundrette stykker

Brun dem af i olien i en middel varm gryde

Hak løgene fint og riv guleroden på rivejernet  
Flæk squashen på langs, fjern kernerne i midten

Riv squashen på rivejernet  
Tilsæt løg og paprika, når pølserne har fået farve  
Lad det stege i ca. 5 min.

Tilsæt grøntsager og tomatpuré, rør godt rundt  
Tilsæt fløde og mælk  
Vend forsigtigt kartoflerne i, pas på at de ikke går i stykker

Lad retten simre ved middel varme i ca. 10 min.  
Smag til med salt, peber og evt. karry  
Retten serveres med klippet purløg på toppen  
Det et tid til servering.

Dagens tallerken, Sund Svensk pølseret, Velbekomme  
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Sund Svensk Pølseret

Previous Post: « Fish and Chips med sauce tartare og mashy peas
Next Post: Poussiner stegt i ovn med vildtsauce og confetti coleslaw »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme