• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Nakkekoteletter med Feta-top og pasta-Asiatisk wokblanding

18. januar 2018 by John Frøslev Skriv kommentar

En nakkekotelet er en få cm tyk skive kød, der udskæres af
nakkefiléten, for det meste fra grisen  
Asiatisk wokblanding varmet med lidt fløde, har en formidabel
smag og er et perfekt tilbehør til retten.  
Køkkenet kalder.

Ingredienser:(2 pers.)  
2 stk.nakkekoteletter a’ ca. 200g
1 spsk. olie
1 stk. courgette
1 tsk. salt
100 g feta ost
1 spsk. Cremefraiche 38%
1 – 2 tsk. timian
Peber
100 g pasta skruer
300 g Asiatisk wokblanding, frost
1 – 1½ dl. Fløde

Rids fedtkanten på koteletterne og dup dem tørre  
Brun dem på en meget varm pande

Først fedtkanten og derefter 1 – 2 min. på hver side

Læg dem i et ovnfast fad, med lidt afstand imellem

Krydr med salt og peber  
Riv courgetten groft, og drys med salt

Lad det trække i ca. 10 min.  
Pres væden fra og bland courgetten med smuldret feta ost

Tilsæt cremefraiche, peber og timian  
Fordel dette oven på koteletterne i et ret tykt lag

Sæt fadet midt i en 210 gr. varm oven  
Steg til overfladen er let gylden  
Pastaskruer koges a la dente i vand med lidt salt  
Asiatisk wokblanding varmes op på en pande tilsat fløde  
Hæld vandet fra pastaskruerne  
Tilsæt dem til wokblandingen de sidste 2- 3 min.

Serveringsklar når fløden er tyknet lidt  
Klar til servering

Dagens tallerken, Nakkekotelet med Feta-top og pasta, Asiatisk
wokblanding, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Nakkekoteletter med Feta top og pasta-Asiatisk wokblanding

Previous Post: « Oksecuvettesteg stegt i ovn og med flødekartofler
Next Post: Timian/citron-kylling med gratinerede halve peberfrugter »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme