
Nakkekoteletter kan tilberedes på 1000 vis af forskellige måder
Her er en af dem og der kan ikke skrives så meget mere om dem.
Vi går i køkkenet.

Ingredienser.: (2 pers)
2 stk. nakkekoteletter ca. 3 – 400 g
½ spsk. Karry
½ spsk. Paprika
200 g knoldselleri
2 – 3 stk. gulerødder
2 stk. løg
1 ds. Hakkede tomater
1½ dl. Piskefløde
150 g Jasmin ris
Start med at skrælle løgene og skær dem i skiver

Skær selleri og gulerødder i stave
Koteletterne bankes let imellem to stykker plastik,

Krydres med salt og peber

Brunes i en gryde og tages op

Løg, gulerødder, selleri, karry og paprika svitses i gryden

Tilsæt de hakkede tomater
De brunede koteletter lægges ovenpå grøntsagerne
Tilsæt piskefløden
Simrer nu i ca. en times tid, til koteletterne er møre

Risen koges efter anvisning på posen.
Så er det tid til servering.

Dagens tallerken, Nakkekotelet i paprikasauce med løse brune ris,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar