• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Nakkekoteletter med paprika og løse ris

2. oktober 2016 by John Frøslev 1 kommentar

Nakkekoteletter kan tilberedes på 1000 vis af forskellige måder  
Her er en af dem og der kan ikke skrives så meget mere om dem.  
Vi går i køkkenet.

Ingredienser.: (2 pers)  
2 stk. nakkekoteletter ca. 3 – 400 g
½ spsk. Karry
½ spsk. Paprika
200 g knoldselleri
2 – 3 stk. gulerødder
2 stk. løg
1 ds. Hakkede tomater
1½ dl. Piskefløde
150 g Jasmin ris
Start med at skrælle løgene og skær dem i skiver

Skær selleri og gulerødder i stave  
Koteletterne bankes let imellem to stykker plastik, 

Krydres med salt og peber

Brunes i en gryde og tages op

Løg, gulerødder, selleri, karry og paprika svitses i gryden

Tilsæt de hakkede tomater  
De brunede koteletter lægges ovenpå grøntsagerne
Tilsæt piskefløden  
Simrer nu i ca. en times tid, til koteletterne er møre

Risen koges efter anvisning på posen.  
Så er det tid til servering.

Dagens tallerken, Nakkekotelet i paprikasauce med løse brune ris,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Nakkekoteletter med paprika og løse ris

Previous Post: « Röstirulle med mascarpone, skinke og gratineret med revet gruyereost
Next Post: Gæstemiddag “Titanic’s forlis den 14. april 1912” »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme