• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Vingryde med druer

15. oktober 2017 by John Frøslev 1 kommentar

Denne sammen kogte ret er hurtig og nem, at tilberede.  
Med mildt smagende kød, sammen med vindruer er måske
usædvanligt, men faktisk en fin kombination, der nok er vær
at prøve i løbet af ca. 45 min. er der mad på bordet.  

Retten kan udmærket tilberedes i forvejen, blot man venter
med at komme druerne i til kort før serveringen.  
Vi skal i køkkenet

Ingredienser:(4 pers)  
500 g svinekød f.eks. bov
Smør/olie til stegning
2 stk. løg
½ tsk. salt
Peber
2 spsk. Sennep
1 dl. Hvidvin eller bouillon
1 dl. Piskefløde
200 g grønne druer
Start med at afpudse kødet og skær det i strimler

Løgene pilles og hakkes groft

Kød og løg brunes i en stegegryde med lidt smør/olie

Salt, peber og sennep tilsættes

Der spædes med vin eller bouillon og fløde

Lad retten småsimmer under låg, til kødet er mørt  
Druerne skylles og halveres

Er det druer med sten, så skal de fjernes  
Druerne tilsættes, og retten koges yderligere ca. 3 min

Smag til med yderligere krydderier    
Server kartofler eller ris til samt en skål grøn salat.  

Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Vingryde med brune ris og grøn salat,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Vingryde med druer

Previous Post: « Poussiner ovnstegte med champignonsauce, brune ris og blomme kompot
Next Post: Mørbrad i tomatflødesauce med bacon »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme