
Denne sammen kogte ret er hurtig og nem, at tilberede.
Med mildt smagende kød, sammen med vindruer er måske
usædvanligt, men faktisk en fin kombination, der nok er vær
at prøve i løbet af ca. 45 min. er der mad på bordet.
Retten kan udmærket tilberedes i forvejen, blot man venter
med at komme druerne i til kort før serveringen.
Vi skal i køkkenet

Ingredienser:(4 pers)
500 g svinekød f.eks. bov
Smør/olie til stegning
2 stk. løg
½ tsk. salt
Peber
2 spsk. Sennep
1 dl. Hvidvin eller bouillon
1 dl. Piskefløde
200 g grønne druer
Start med at afpudse kødet og skær det i strimler

Løgene pilles og hakkes groft

Kød og løg brunes i en stegegryde med lidt smør/olie

Salt, peber og sennep tilsættes

Der spædes med vin eller bouillon og fløde

Lad retten småsimmer under låg, til kødet er mørt
Druerne skylles og halveres

Er det druer med sten, så skal de fjernes
Druerne tilsættes, og retten koges yderligere ca. 3 min

Smag til med yderligere krydderier
Server kartofler eller ris til samt en skål grøn salat.

Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Vingryde med brune ris og grøn salat,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar