• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Mørbrad i tomatflødesauce med bacon

18. oktober 2017 by John Frøslev Skriv kommentar

Mørbrad er en af de mest populære udskæringer på grisen,
på grund af sin magre og møre konsistens. Dette skyldes musklens
placering på indersiden af dyrets rygrad, hvilket betyder, at den
ikke bruges særlig meget  
Køkkenet kalder

Ingredienser:(4 pers.)  
500 g svinemørbrad
125 g bacon i skiver
2 – 3 spsk. Hvedemel
Salt og peber
2½ dl. Piskefløde
2½ dl. Mælk
1 ds. Tomater hakket
2 fed hvidløg
Salt og peber
3 – 4 dl. Ris, brune
125 g bønner grønne eller salat
Evt. flutes.
Start med at stege baconet sprødt på en varm pande

Afpuds mørbraden og skær den i 2 – 3 cm tykke stykker

Bank dem lidt flade, krydr med salt og peber

Vend dem i mel

Brun stykkerne af ved høj varme, i bacon fedtet  

Læg dem i et ildfast fad  
Kom fløde, mælk, dåsetomater og hvidløg i en blender

Blend det sammen, smag til med salt og peber  
Hæld det over mørbradstykkerne

Tilsæt det stegte bacon

Sæt fadet i en opvarmet ovn ved 200 gr i ca. 30 min

Kog risene efter anvisning på posen  
Damp bønnerne møre i lidt vand/smør ca. 5 – 10 min  
snit salaten og bland den

Så er det tid til servering.

Dagens tallerken, Mørbrad i tomatflødesauce med bacon,
brune ris og salat, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Mørbrad i tomatflødesauce med bacon

Previous Post: « Vingryde med druer
Next Post: Beuf Chasseur »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 on the Foodie Pro Theme