• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Orientalske Koteletter

24. september 2017 by John Frøslev 4 kommentarer

At gå på opdagelse i det asiatiske køkken, er som at gå på opdagelse i
Aladdins hule. Der er et væld af orientalske smagfulde, spændende og
sunde retter. I dag står den på orientalske koteletter.  
Billig og hurtig ret, som smager rigtig dejligt. Skøn og lækker opskrift
på Orientalske koteletter med løse brune ris.
køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. nakkekoteletter, gerne lidt tykke
2 stk. løg i store tern
1 ds. Ananas i tern
1 stk. madæble
1 tsk. karry, eller efter behov
salt og peber
1 dl. fløde 38%
1 dl. mini mælk
lidt flydende fedtstof

Brun nakkekoteletterne i fedtstof med karry, på en varm pande

de skal ikke gennemsteges helt, læg koteletterne i et ildfast fad

skær æblet i tynde både, og ananas i små tern
svits løgterningerne i fedtstof og derefter æblebåde og

ananasstykkerne på panden og giv dem lidt karry
tilsæt ananasjuicen til panden, og lad det stå og simre lidt i 10min.

hæld fløde på blandingen og hæld det over koteletterne
sæt det i en 175gr. varm ovn i ca. 30 – 45 min
klar til servering med løse ris

Dagens tallerken, Orientalske Koteletter med brune ris
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Orientalske Koteletter med ris

Previous Post: « Pizzasnegle med oksekødsfyld
Next Post: Braiseret Oksebov med ovnbagte kartofler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme