• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Orientalske Koteletter

24. september 2017 by John Frøslev 1 kommentar

At gå på opdagelse i det asiatiske køkken, er som at gå på opdagelse i
Aladdins hule. Der er et væld af orientalske smagfulde, spændende og
sunde retter. I dag står den på orientalske koteletter.  
Køkkenet kalder

Ingredienser:(2 pers.)  
2 stk. nakkekoteletter, gerne lidt tykke
1 stk. løg i store tern
1 dåse ananas i tern, lille dåse
1 stk. æble i tynde både
1 – 2 tsk. karry
Salt og peber
¼ liter fløde
1 – 2 spsk. Smør/olie
Brun nakkekoteletterne i smør/olie med lidt karry

De skal ikke gennemsteges helt.  
Læg koteletterne i et ovnfast fad  
Skær løget i grove terninger

Svits løgterningerne i fedtstoffet på panden, sammen
med et drys karry

Tilsæt æblebåde og ananasstykkerne på panden

Tilsæt lidt karry  
Tilsæt ananasjuicen i panden

Lad det simre i ca. 10 min

Tilsæt fløde til blandingen og hæld det over koteletterne

Sæt det i en 175 gr opvarmet ovn i ca. 45 min.  
Server med løse ris.  
Det er tid til servering

Dagens tallerken, Orientalske koteletter med løse ris,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris Tags: Orientalske Koteletter med ris

Previous Post: « Pizzasnegle med oksekødsfyld
Next Post: Braiseret Oksebov med ovnbagte kartofler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme