
At gå på opdagelse i det asiatiske køkken, er som at gå på opdagelse i
Aladdins hule. Der er et væld af orientalske smagfulde, spændende og
sunde retter. I dag står den på orientalske koteletter.
Køkkenet kalder

Ingredienser:(2 pers.)
2 stk. nakkekoteletter, gerne lidt tykke
1 stk. løg i store tern
1 dåse ananas i tern, lille dåse
1 stk. æble i tynde både
1 – 2 tsk. karry
Salt og peber
¼ liter fløde
1 – 2 spsk. Smør/olie
Brun nakkekoteletterne i smør/olie med lidt karry

De skal ikke gennemsteges helt.
Læg koteletterne i et ovnfast fad
Skær løget i grove terninger

Svits løgterningerne i fedtstoffet på panden, sammen
med et drys karry

Tilsæt æblebåde og ananasstykkerne på panden

Tilsæt lidt karry
Tilsæt ananasjuicen i panden

Lad det simre i ca. 10 min

Tilsæt fløde til blandingen og hæld det over koteletterne

Sæt det i en 175 gr opvarmet ovn i ca. 45 min.
Server med løse ris.
Det er tid til servering

Dagens tallerken, Orientalske koteletter med løse ris,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar