• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Pizzasnegle med oksekødsfyld

21. september 2017 by John Frøslev Skriv kommentar

Hjemmelavet – Pizza er jo en hurtig og lækker spise, men på en ny måde er
disse pizzasnegle med vidunderligt fyld af oksekød, peberfrugt og majs er
med til at gøre dem til en fantastisk nydelse.  

Opskriften giver en god portion snegle, som kan fryses ned, så er der til
hurtig aftensmad en anden dag.
Køkkenet kalder

Ingredienser: ( ca. 14 stk.)  
Dej:
10 g gær
2½ dl. Lunken vand
¼ spsk. Sukker
¾ tsk. salt
1½ spsk. Olivenolie
65 g mel, groft
335 g hvedemel
Fyld:
2 stk. forårsløg
1 stk. peberfrugt
1 fed hvidløg
250 g hakket oksekød
½ brev tacokrydderi
¾ dl. Tomatpasta
70 g majs
110 g revet mozzarella
75 g revet cheddarost
Lidt mælk eller vand til pensling.  
Dej: Rør gæren ud i det lunkne vand, og tilsæt sukker, salt, olivenolie og groft mel

Rør hvedemelet i, og ælt det hele til en smidig dej  
Dæk skålen med et viskestykke, og lad dejen hæve i 1 time.
Fyld:
Snit forårsløg og skær peberfrugten i små tern

Hak hvidløg fint 
Svits det hel i fem minutter ved middel varme i olivenolien

Skub grøntsagerne ud til siden af panden og kom det hakkede oksekød på  

Skru op for varmen og brun kødet godt af  
Tilsæt tacokrydderi og rør godt rundt  
Hæld tomatpastaen på panden og lad det simre i 5 – 10 min.

Tilsæt majs, og lad det køle lidt af på panden
Formning:
Drys køkkenbordet med mel og hæld dejen ud på melet

Rul dejen ud til en stort rektangel på ca. 30 x 30 cm  

Fordel det afkølede fyld på dejen  

Drys med de to slags ost  
Rul dejen sammen til en aflang roulade

Sørg for at rulle den ret stramt  
Skær dejen ud i stykker, der er ca. 1½ cm brede  
Sæt dem på en bageplade med bagepapir

Lad dem efterhæve i 30 – 45 min.  
Forvarm ovnen til 210 gr  
Pensl pizzasneglene med lidt mælk eller vand  
Bag dem i 18 – 20 min.

Serveres meget varme, resten kan fryses og varmes op
på 220 gr. ca. 7 – 8 min.  
Det er tid til servering

Dagens tallerken, Pizzasnegle med oksekødsfyld og rucola,
Velbekomme  
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Bagværk Tags: Pizzasnegle med oksekødsfyld

Previous Post: « Kødboller med ris, grønne linser og salat
Next Post: Orientalske Koteletter »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2022 on the Foodie Pro Theme