• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Asiatisk burger med agurkesalat

7. juli 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Bøffen i burgeren er lavet med hakket svinekød – eller som det hedder
her i landet grisekød. Krydret med soyasauce, hvidløg og frisk koriander.
Hertil en sprød agurkesalat med chili og lime, en burger med smag
Køkkenet kalder.

Ingredienser: (2 pers.)
250g hakket grisekød
2 tsk. soyasauce
1 fed hvidløg
1 håndfuld friske koriander
2 spsk. Olie
2 stk. burkerboller, store
4 blade grøn salat
1 stk. løg, lille
Lidt frisk basilikum og koriander
Salt og peber
Agurkesalat:
½ stk. agurk, eller 1 skoleagurk
Et drys salt
1 spsk. olie
½ stk. chili, rød
1 stk. lime
Start med at ælte kødet med soyasauce, knust hvidløg,
og hakkede koriander

Form til 2 flade bøffer á ca. 125g

Brun bøfferne på en varm pande med olie

Skru ned for varmen, og steg i ca. 4 min. på hver side,
til de er gennemstegte

Krydr med salt og peberSkær agurken i skiver, evt på skrå
Bland med salt, limesaft, olie, og fintsnittet chili
Lun bollerne, flæk dem, og fyld med bøffernes stegesky, salatblade

Løgringe, basilikum og koriander.

Server burgeren med agurkesalat.
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Asiatisk burger med agurkesalat, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris

Previous Post: « Soyamarineret Flanksteak med stegte løse ris
Next Post: Risotto med kylling »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme