• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Snittede marinerede koteletter med Hoisin sauce og nudler eller ris

12. juli 2022 by John Frøslev Skriv kommentar

Her får de klassiske koteletter et asiatisk touch i en marinade af hoisin sauce
med nordiske grøntsager smagt til med østens mystik, så det går op i
en højere enhed.
køkkenet kalder. 

Ingredienser: (4 pers.)
4 stk. koteletter
1 pk. Ramen nudler eller brune ris
2 fed hvidløg, fint hakket
2 tsk. friskkværnet sort peber
1 tsk. salt
2 stk. porrer
4 stk. små gulerødder
2 stk. bladselleri
4 spsk. Hoisin Sauce
3 spsk. soyasauce
2 – 3 spsk. citronsaft
2 spsk. kokossukker
4 spsk. olie

Start med at snitte koteletterne med 3 – 4 snit på hver side

ca. halvt ned i koteletten på begge sider, snit i en vinkel på ca. 45 grader til samme
side, så undgår du, at snitte samme sted på den anden side, så du skærer igennem
koteletten, det er ikke mening, kun så marinaden trænger bedrer ind i kødet.

Skær porrer i skiver på ca. 1 cm. tykkelse

skræl gulerødderne og skær dem i stykker på ca. 2 cm længde

skær bladselleri i skiver på ca. 5 mm tykkelse

Bland marinaden af fint hakket hvidløg, peber, hoisin sauce, soya

citronsaft, kokossukker og olie.

Fordel marinaden omhyggeligt over koteletterne på begge sider,
og lad dem marinerer i mindst 1 time, gerne til dagen efter.

Brun nu koteletterne af på en meget varm pande i ca. 1 min. på hver side
kog grøntsagerne i lidt vand, først porre i ca. 10 min. tilsæt gulerødder og kog
videre i ca. 15 min.

Smør et ildfast fad eller en lille bradepande med lidt olie, kom grøntsagerne

i fadet/bradepanden, læg koteletterne oven på grøntsagerne og
tilsæt resten af marinaden, krydr med salt.
Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200gr i ca. 35 – 45 min, til kødet
er gennemstegt, men stadig med bid i grøntsagerne.

Vend kød og grøntsager efter ca. 15 – 20 min. og tilsæt lidt vand

Hæld bouillonen fra fadet/bradepanden over i en lille gryde, varm
den op og smag til med krydderier og evt. ca. 1 dl. Piskefløde.

Tilbered en skål tomatsalt med vandmelon til retten og

anret med snittet løg top, revet citronskal og Ramen nudler eller
brune ris, som er kogt efter anvisning på posen.
klar til servering.

Dagens tallerken, Snittede marinerede koteletter i Hoisin sauce, brune ris og brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris

Previous Post: « Boghvedepandekager med røget hellefisk
Next Post: Rabarbertærte med Frangipane »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme