• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kødrand med ærter/gulerødder og aspargessauce

24. februar 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

Denne middagsret forbindes i de fleste tilfælde med min store
kærlighed til Matador, hvor lære Andersen, lufter sin ærlige
mening om kogt fars.
køkkenet kalder

Ingredienser:
1 stk. løg
2 stk. kartofler, kogte og kolde
5 – 8 stk. ansjosfileter
2 stk. æg
500g hakket kalv/flæsk
2 spsk. hvedemel
1 spsk. ansjoslage
2,2 dl. vand ca.
12 stk. peber korn
salt
smør/margarine og rasp til formen
250g ærter/gulerødder, frost

Aspargessauce:
30g smør
2 spsk. hvedemel
1 ds. Aspargessnitter
½ stk. citron, saften heraf
1 dl. Piskefløde/mælk
salt og peber

Smør smeltes i en gryde og mel røres i
tilsæt lidt efter lidt vand fra en dåse asparges og saften
fra en ½ citron, bag sovsen op
tilsæt 1 dl. fløde og smag til med salt og peber
asparges vendes i sovsen til sidst

Start med at pille løget
riv løg og kartofler på råkostjernet
mos ansjoserne med en gaffel, og skil æggene i hvide og blomme
bland hakket kød, løg, kartofler og ansjoser med æggeblommer og

mel, tilsæt ansjoslage og vand efterhånden

rør farsen let og smidig, krydr, men vær forsigtig med saltet.

pisk æggehviderne helt stive og vend dem i farsen.

Kom farsen i en smurt og rasp drysset form og bag den i

ovnen ca. 1 time ved 175 gr.

Kog ærter og gulerødder efter pakkens anvisning

Anret randen på et varmt fad og fyld grøntsagerne i midten

server med kartofler og aspargessauce.

Dagens tallerken, Kødrand med ærter/gulerødder/kartoffel og aspargessauce
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris

Previous Post: « Spegesild med stuvede kartofler
Next Post: Aktuelle madplan for uge 9 »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme