
Et skvæt siciliansk dessertvin og lidt bouillon giver et ekstra pift til
den klassiske schnitzel med tilbehør, uden at øge tilberedningstiden.
køkkenet kalder

Ingredienser: (2pers.)
500g kartofler, små
2 stk. skinke eller kalveschnitzeler a’ 150 – 200g
salt og friskkværnet peber
2 spsk. Hvedemel
fedtstof til stegning
½ dl. Marsala, halvtør
4 dl. Kalvebouillon
300g grønne bønner
1 bdt. Persille
Start med at skrabe kartoflerne hvid de er nye og kog dem
i ca. 15 min. Til de er møre,

drys schnitzlen med salt og peber og vend den i hvedemel.

kom smør og olie på en lille varm pande, og lad det bruse af

Brun schnitzlen på begge sider i meget kort tid, hæld marsala og
bouillon på panden, skru ned for varmen, og lad det simre i ca. 5 min.

tag kødet fra panden, og lad skysaucen koge lidt ind,
kog bønnerne i en gryde med letsaltede vand i ca. 2 min.

server schnitzlen med kartofler, bønner, skysauce og et godt
drys hakket persille.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Skinkeschnitzel i skysauce med grønne bønner
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Skriv et svar