• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Skinke Schnitzel i skysauce

9. juli 2025 by John Frøslev Skriv kommentar

Et skvæt siciliansk dessertvin og lidt bouillon giver et ekstra pift til
den klassiske schnitzel med tilbehør, uden at øge tilberedningstiden.
køkkenet kalder

Ingredienser: (2pers.)
500g kartofler, små
2 stk. skinke eller kalveschnitzeler a’ 150 – 200g
salt og friskkværnet peber
2 spsk. Hvedemel
fedtstof til stegning
½ dl. Marsala, halvtør
4 dl. Kalvebouillon
300g grønne bønner
1 bdt. Persille

Start med at skrabe kartoflerne hvid de er nye og kog dem
i ca. 15 min. Til de er møre,

drys schnitzlen med salt og peber og vend den i hvedemel.

kom smør og olie på en lille varm pande, og lad det bruse af

Brun schnitzlen på begge sider i meget kort tid, hæld marsala og
bouillon på panden, skru ned for varmen, og lad det simre i ca. 5 min.

tag kødet fra panden, og lad skysaucen koge lidt ind,
kog bønnerne i en gryde med letsaltede vand i ca. 2 min.

server schnitzlen med kartofler, bønner, skysauce og et godt
drys hakket persille.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Skinkeschnitzel i skysauce med grønne bønner
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Gris

Previous Post: « Måneskinsdessert
Next Post: Kylling Marbella »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme