
I dag laver vi en rigtig gammel og god hverdagsret, som man
af og til har lyst til at gøre lidt mere festlig. Denne opskrift med
fyld af champignonstuvning er en nem velsmagende variation.
De færdige karbonader kan dækkes med ost og gratineres.
Køkkenet kalder

Ingredienser:(4 pers)
500 g hakket svinekød/kalvekød
1 spsk. Hvedemel
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. rosmarin
2 dl. Fløde/mælk
3 – 4 spsk. Rasp, gerne pankorasp
2 stk. tomater
Lidt hakket persille
1 gl. champignon ca. 200 g
2 spsk. Smør/olie
1 spsk. Hvedemel
1 dl. Svampelage
1 dl. Piskefløde
½ – tsk. salt
Peber
Start med stuvningen, si lagen fra champignonerne

Svits svampene i smør og drys melet over og rør omhyggeligt

Spæd med champignonlage og fløde

Kog stuvningen igennem ved svag varme i ca. 10 min.
Smag til med salt og peber
Bland kødet med mel, krydderier og mælk/fløde

Rør det til en fast smidig fars

Form farsen til små, runde karbonader
Vend dem i rasp på begge sider

Steg dem på panden, ca. 3 min. på hver side

Flæk karbonaderne og læg dem sammen med stuvningen
Anret karbonaderne med stegte tomatskiver

Drys med persille
Server med råstegte kartoffelbåde og salat

Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Karbonader med svampefyld, råstegte kartofler
og salat,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar